SEND EN SMS TIL 2090 FOR Å GI DIN STØTTE

KODEORD:
 Child 200, Child 300,
 Child 400 ELLER Child 500


Belastes din telefonregning

GI BARNA
ET ANSIKT!

Styret består av: Thom Topstad (styreleder), Randi Eidså, Idar Magne Holme, Ørnulf Høgetveit, Anne Skisland, Jan Oddvar Skisland og Helene Topstad. Ved Yekatit og ALERT sykehus i Addis Ababa har vi dedikerte medarbeidere.

Facing a Child administreres på frivillig grunnlag slik at bidragene mest mulig uavkortet kan gå til å styrke behandlingstilbudet til barn i Etiopia med misdannelser, skader og svulster i ansiktet.  Stiftelsen har bankkonto i Sparebanken Pluss i Kristiansand, er registrert i Brønnøysundregisteret og er underlagt revisjonsplikt.  For å nå sine mål retter stiftelsen seg mot bedrifter, privatpersoner og organisasjoner som har mulighet for å bidra administrativt, faglig og økonomisk.

Ressursgrupper
Facing a Child trenger ditt engasjement.  Dersom du har spesielle kvalifikasjoner innen helsefag, data og web redigering,  sosiale medier, foto, markedsføring, fund raising eller rett og slett bare tid til disposisjon og hjerte for medmennesker, ber vi deg ta kontakt med oss slik at du kan bli med i en av våre ressurs (arbeids) grupper.